Olivenoljesmaking på Øyna

123

Har du sansen for olivenolje av beste sort? Onsdag 13. september kl. 19-21 byr Gold of Italy på en unik mulighet til å lære mer av en verdens fremste eksperter innenfor olivenoljefeltet.

Dr. Antonio Giuseppe Lauro er en av verdens beste olivenoljesmakere, og reiser verden rundt for å lære bort hva som kjennetegner førsteklasses olivenolje. Han er en veldig travel mann, og det er en stor ære å få være vertskap når han endelig kommer til Norge.
Dr. Lauro er ingen hvemsomhelst når det kommer til olivenolje. I ukene før han kommer til Øynaparken og Inderøy, står både Argentina og Canada på timeplanen.

Smaking av olivenolje

Sammen med Øynaparken og kjøkkensjef Henning Nørholm, inviterer Gold of Italy til en eksklusiv økt. Dr. Lauro har riktignok vært i Norge på ferie en gang tidligere, men dette er første gang italieneren kommer for å holde sitt anerkjente foredrag.

I løpet av to timer vil han dele på sin kunnskap og lidenskap for olivenolje. Dr. Lauro vil ha med seg førsteklasses olivenoljer som gjestene får lære om, og selvfølgelig smake på. I tillegg vil Øyna stille med smaksprøver av mat som passer sammen med de ulike oljene.

Lyst til å delta?

Det blir lagt ut 60 billetter til arrangementet.
Billettene selges på kultar.no.

For mer informasjon ta kontakt med:
Lise Løseth, daglig leder av Gold of Italy AS
E-post: lise@goldofitaly.no 
Mobil: 970 74 299

Mer om Dr. Antonio Giuseppe Lauro:
https://www.antoniolauro.it

Close