Smaken av Italia

Gold of Italy produserer og selger økologiske og viltvoksende produkter: olivenolje ekstra virgin fra egen olivenlund, oliven, krydder og lakris fra Calabria i Sør-Italia. 
De økologiske produktene er godkjent av Debio.

Direkte fra småskalaprodusenter

Gold of Italy er der oliventrærne vokser. Vi jobber med innhøsting og pressing på frantoiaen (presseriet), tapper og pakker selv varene før de sendes til Norge.

Produsentene er hardtarbeidende og kreative bønder som elsker sin jord og sine tradisjoner og med maksimal respekt for opphav og miljø, og som gjør sitt beste for at produktene er rene og av høg teknisk kvalitet for å få den beste smaken.

Premiert olivenolje

Vi er stolte over at vi har mottatt sølvmedalje i de anerkjente internasjonale konkurransene DOMINA  i Palermo og Evo – IOOC  i Paestum 2018 og i Palmi 2020 for vår egen extra virgin olivenolje som produseres hjemme på gården.
Her kan du lese mer om hvert enkelt produkt du får kjøpt fra vår egen gård og områdene rundt oss.

Oppdater deg om olivenolje via denne velskrevne artikkelen:
Alt du trenger å vite om olivenolje – Med tillatelse til bruk fra artikkelforfatter Ida Seim Jakobsen.

Mange av bildene her på nettstedet er tatt Albertine Løseth Vestvik, som har reist en god del i Italia og selv vært med på innhøsting av oliven.

Ta gjerne kontakt med oss: lise@goldofitaly.no – telefon 970 74 299

Når du klikker på «Meld meg på» samtykker du til at vi sender deg informasjon om produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til dette.

Du kan når som helst melde deg av.

Legg igjen en kommentar

Close