Nydelig, myk panna cotta med lakris som er kjempeenkel å lage. Smaker ekstra godt med et tynt lag smeltet sjokolade på toppen!
DU TRENGER (6-8 pers):
6 dl fløte
0,5 dl sukker
4 plater gelatin
1 ss lakrispulver fra Gold of Italy
mengden lakrispulver kan økes etter hvor sterk lakrissmak du ønsker.
SLIK GJØR DU:
Bløt gelatinplater i kaldt vann.
Kok opp fløte og sukker og rør kraftig inn
lakrispulveret. Klem ut vannet av gelatinplatene
og rør de deretter inn i fløten.
Fordel i 6-8 former. Avkjøl ett par timer, sett i kjøleskap etter en halvtime.
Server med litt pisket krem og
strø over litt lakrispulver, eller server med smeltet sjokolade.
> > TIL NETTBUTIKK
> > NESTE OPPSKRIFT

-
Lakrisdrops med mintkr 69,00 inkl. MVA
-
Lakrisdrops Black Labelkr 75,00 inkl. MVA
-
Lakrispulverkr 105,00 inkl. MVA