Nydelig, myk panna cotta med lakris som er kjempeenkel å lage. Smaker ekstra godt med et tynt lag smeltet sjokolade på toppen! 

DU TRENGER (6-8 pers):
6 dl fløte
0,5 dl sukker
4 plater gelatin
1 ss lakrispulver fra Gold of Italy
mengden lakrispulver kan økes etter hvor sterk lakrissmak du ønsker.

SLIK GJØR DU:
Bløt gelatinplater i kaldt vann.
Kok opp fløte og sukker og rør kraftig inn
lakrispulveret. Klem ut vannet av gelatinplatene
og rør de deretter inn i fløten.

Fordel i 6-8 former. Avkjøl ett par timer, sett i kjøleskap etter en halvtime.

Server med litt pisket krem og
strø over litt lakrispulver, eller server med smeltet sjokolade. 

> > TIL NETTBUTIKK
> > NESTE OPPSKRIFT 

panna cotta med lakris