Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringa gjelder for Goldofitaly.no. Gold of Italy AS (org.nr 915534309) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på  nettstedet Goldofitaly.no.

Gold of Italy AS har egne databehandleravtaler med underleverandører som Sircon Norge AS (nettvert), Mailchimp og Fiken.

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker Goldofitaly.no, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å ta vare på ditt personvern.

Du kan besøke mange sider på Goldofitaly.no uten uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Når du bestiller varer eller registrerer deg som kunde trenger vi likevel informasjon for å gi deg tjenester som du ber om. Denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Personopplysninger som behandles

Gold of Italy samler ikke inn opplysninger om personlige betalingskort, fødselsdato og personnummer.

Eksempler på informasjon vi samler inn, og i hvilke sammenhenger:

  • E-postadresse (nyhetsbrev)
  • Navn på kontaktperson (kunde)
  • Foretaksadresse (kunder og leverandører)
  • Telefonnummer (kunder og leverandører)
  • Enkelte opplysninger knyttet til bruk av nettsidene våre, for eksempel IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende nettområdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

Hvordan innhenting av informasjon skjer

Gold of Italy AS samler inn opplysninger gjennom disse skjemaene på våre nettsider:

  • Kontaktskjema.
  • Skjema i forbindelse med kjøp av varer.

Formålet med å innhente personopplysningene

  • For å kunne levere produkter og oppfylle vår avtale med deg som er registrert som kunde.
  • For å kunne levere for eksempel nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon.
  • For å kunne varsle deg om nye produkter, spesialtilbud og oppdatert informasjon fra oss.

Vi henter ingen informasjon fra tredjeparter, og formidler heller ikke personopplysninger du gir til tredjeparter.

Lagring av informasjonen

Opplysningene lagres på server i Norge, hos vår nettleverandør Sircon Norge AS.

Underleverandører vi har databehandleravtale med, har eget ansvar for opplysningene som registreres om deg hos dem (se også under «Utlevering av opplysninger til tredjepart» nedenfor).

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. 

Gold of Italy bruker også disse verktøyene på Goldofitaly.no:

Google Analytics, som vi bruker til å spore hvordan de besøkende bruker nettsiden.

Facebook pixel, som vi bruker til å spore hvordan de besøkende bruker nettsiden og til målretting av annonsering på Facebook og Instagram.

Sletting av informasjon

Mottakere av nyhetsbrev slettes hvis de har vært inaktive i 24 måneder.

Du kan også be om at all informasjon vi har om deg blir slettet ved å gi oss beskjed via e-post.

Kravet om oppbevaring av regnskapsmateriale, gjør at vi oppbevarer slik informasjon i henhold til regnskapslovgivningens krav.

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene du oppgir til oss deles ikke med tredjeparter, men underleverandører leverer tjenester til oss. Dette gjelder Mybring/Posten (vareutsending) og Paypal (betalingsløsning/kortbehandling). Disse aktørene har vi databehandleravtale med, og de kan behandle personopplysninger på vegne av Gold of Italy.

Innhenting skjer i forbindelse med kjøp av digitale tjenester hos oss.

Dine rettigheter

Etter EUs personvernforordning, som ble innlemmet i ny norsk personopplysningslov i 2018, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om deg og hvordan vi behandler opplysningene.

Du kan også kreve at vi sletter opplysningene om deg.

Dersom du mener deg urettmessig behandlet etter personopplysningsloven, kan du klage til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighet i Norge.

Her kan du kontakte oss

Du kan kontakte oss via e-post.

Du kan også kontakte oss via papirpost til:

Gold of Italy AS
Johannes Minsaas Plass 6
7650 Verdal

Tlf. 97074299

Close
Close