The following is an excerpt.
Grønne oliven i saltlake "Olive verdi in salamoia" brukes mye i Italia.Å legge oliven på saltlake er en av mange måter å konservere oliven på.Denne olivensorten heter CAROLEA, og e
Les mer
The following is an excerpt.
Vår oregano er dyrket, uten kjemikalier, og håndplukket av italienske jordbruksarbeidere. Vi tilsetter også ca 20% vill oregano plukket i samme område. Denne er enda sterkere
Les mer
The following is an excerpt.
Økologisk olivenolje med appelsin, sitron eller chili. Ved framstilling av olivenoljen i presseriet tilsettes det appelsin, sitron eller hele chili sammen med o
Les mer
The following is an excerpt.
Extra virgin olivenolje er den reneste og sunneste fettkilden som finnes. Men det er viktig at den er kaldpresset og produsert på riktig måte. Her i Norge tror mange at olivenolje
Les mer
The following is an excerpt.
Vi lager vår olivensåpe slik den er laget i generasjoner. Det er Paolo sin mamma Silvia som har lært oss å produsere såpa. Vi bruker ren extra virgin olivenolje (100%) som base. Vi
Les mer
The following is an excerpt.
Vårt rene lakrispulver lages av lakris fra Calabria i Italia. Lakrisplanten vokser naturlig vilt i et område der det er lite industri og jordbruket er økologisk. Lakris (Glycyrrhiz
Les mer